LogoH_zonderlijn

Thuis in bloemen

We zijn met vakantie van 28 juni tot en met 22 juli

 

Wij staan garant voor versheid, kwaliteit, vakmanschap en leuke & verfrissende ideeën met een persoonlijke ‘touch’. Elk seizoen/ periode is de etalage opnieuw uniek en inspirerend aangekleed volgens een bepaald thema of kleur.

 

De winkel is recent volledig vernieuwd met een strak en modern interieur in een frisse kleurstelling. Met enige trots kunnen we toch wel stellen dat de zaak door onze blijvende inspanningen tot vernieuwing en aanpassing is uitgegroeid tot één van de mooiste bloemenwinkels van Aalst en omstreken.

Mijn passie

Bloemen hebben steeds een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik ben opgegroeid tussen de bloemen en hielp, nadat ik was afgestudeerd, in de bloemenkwekerij van mijn ouders. Ondertussen volgde ik een opleiding tot bloemiste en besloot ik een eigen zaak op te richten. Deze passie deel ik graag met jullie.

 

Weet je, bloemen hebben de eigenschap mensen te verbinden in moeilijke en blije momenten en dit maakt het werk steeds boeiend. Laat mij met bloemen zeggen wat U tot uiting wil brengen!

 

Ik hou er ook veel persoonlijke contacten aan over en dat maakt dit fantastische beroep ook zo leuk.

BLOEMEN AAN HUIS!

Bestel uw favoriete bloemen en wij bezorgen ze! Bestellingen in de directe omgeving van Aalst verzorgen we zelf.

Via onze netwerken Euroflorist en A-Florist kan U ook bloemen laten leveren over de gehele wereld.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.